Skip to main content

Voor de lancering van hun eerste ‘vat gerijpte’ bier, Barrel Aged Bock, maakten wij voor Brouwerij TX een sfeervolle en filmische video en ondersteunende foto’s. Het doel was een zo sfeervol mogelijk beeld van Texel in het najaar te laten zien in combinatie met het vakmanschap van de brouwerij en het werk dat er voorafgaand aan het tappen van het bier bij kwam kijken.

Om het ambacht en ruige karakter van Texel zo mooi mogelijk uit te laten komen hebben we gekozen voor een ‘filmische’ aanpak. Iets dat ons het beste ligt. Veel close ups, spelen met licht, hier en daar wat slowmotion beelden en dronebeelden om het weidse van Texel goed te benadrukken.

In ongeveer 2 weken hebben we op verschillende tijdstippen en locaties op het eiland gefilmd en soms de elementen getrotseerd, om zo realistisch en sfeervol mogelijke ‘footage’ te krijgen  die we daarna hebben ge-edit tot een video van een minuut. Lang genoeg om het hele verhaal te vertellen, kort genoeg om te blijven boeien.

Een bier dat perfect past bij het najaar en het ruige karakter van Texel

Kees GroenwoudBrouwerij TX

Leave a Reply