Skip to main content

Ook voor creatieve productfotografie ben je bij Krofft Visuals aan het juiste adres.
Zo kunnen we je producten bijvoorbeeld ‘zwevend’ fotograferen. Net alsof het springt.

Speciaal hiervoor hebben we namelijk een eigen tool ontwikkeld die op de milliseconde nauwkeurig kan worden afgesteld en met één druk op een knop de producten lanceert en op exact het juiste moment zowel camera als flitser ‘af laat gaan’ waardoor je product als ‘bevroren’ in de lucht hangt.

Zo hebben we de foto met Tony’s Chocolonely en de ‘flying cocnut bowl’ bijvoorbeeld ook gemaakt. Eerst fotograferen we de basis (reep of coconut bowl) en daarna alle kleine ingrediënten los van elkaar en vrijstaand, waardoor we in de nabewerking in Photoshop exact kunnen bepalen welk stukje waar komt.  Zo wordt het eindresultaat precies zoals we willen. Op deze manier zijn we heel flexibel en kunnen we naar wens van de klant de foto aanpassen en bijvoorbeeld de achtergrond een andere kleur geven.

Als het meer op exacte positie of ‘ligging’ aan komt kiezen we ervoor om de boel niet te ‘lanceren’  maar heel precies op te hangen, zoals bijvoorbeeld bij de ‘exploding hamburger”. Ook hiervoor fotograferen we weer ieder onderdeel van de hamburger los zodat we exact kunnen bepalen hoe het geheel wordt en we achteraf  in Photoshop de hamburger kunnen ‘bouwen’ alsof hij omhoog wordt gegooid.

Benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en vertel je wens of idee!

Leave a Reply