Skip to main content

Kijk jij ook zo enorm uit naar de lente? Wakker worden door de eerste zonnestralen en met de vogels fluitend op de achtergrond… Dat het weer licht is als je op de fiets naar werk gaat en nog lang niet donker als de werkdag erop zit? Nu het weer langzaamaan de betere kant op gaat en er weer een nieuw seizoen voor de deur staat, is het ook een mooi moment om na te denken over nieuwe content voor je social media feeds. Dus zeggen wij: een nieuw seizoen = tijd voor nieuwe content!

Veel bedrijven willen op hun social media feeds graag inspelen op de seizoenen.  Helaas vergeten de meesten op tijd nieuwe content te maken die daar bij aansluit. Meestal komen ze er te laat achter dat ze geen passende content hebben en dan moet er last-minute nog even iets gemaakt worden. Hierdoor wordt het vaak nét niet wat het zou moeten zijn.

Het is natuurlijk lastig om, als er sneeuw ligt of de pannen van het dak waaien, mooie voorjaars-content te maken. Toch loont het de moeite om er wel alvast over na te denken en een start te maken. Zodra er dan een zonnige dag is trek je er (indien nodig) op uit en maak je de eerste beelden. Dan heb je alvast een een begin gemaakt waardoor j een basis hebt en, als het mooie weer echt daar is, alleen nog maar hoeft ‘verder te borduren’ op je plan.
Zorg dus dat je vanaf nu het weerbericht in de gaten houdt en op de uitkijk staat om de eerste de beste mooie dag mee te pakken. (die zijn trouwens dichterbij dan je zult denken..)

Hoe ga je het aanpakken?

Maar goed, dan is er nog het probleem: hoe verzin je nieuwe content? En vooral: hoe zorg je dat het er goed uit ziet?
Je kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan en de hele dag gaan experimenteren, niks mis mee, maar wordt het dan ook wat je echt wilt? En ligt daar je kracht? Of kun je je tijd beter besteden aan waar je echt goed in bent?

Wij kunnen je helpen! ‘Catchy’ beeld maken is waar we goed in zijn dus dat zit wel snor. Maar ook meedenken met wat de juiste beelden zijn voor je campagne doen we graag en we willen je dan zelfs tips geven hoe je dat aanpakt.
Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek dat er veel meer mogelijk is dan je zou denken en dat dat waarschijnlijk minder kost dan je verwacht.

Conclusie; We kunnen er niet genoeg op hameren: Een nieuw seizoen = tijd voor nieuwe content!
Ga aan de slag of laat het maken! Nu ben je nog op tijd om er voor te zorgen dat je straks een ijzersterke feed hebt en prachtige beelden op je website, want wees eerlijk: die kan ook wel weer eens een update gebruiken, toch? 😉

Alvast een mooi nieuw seizoen gewenst! 🙂

Leave a Reply