Skip to main content
OVER

"Mooie beelden maken past me het best"

Ik ben Stefan Krofft, eigenaar van Krofft Visuals, een bedrijf dat zich voornamelijk richt op het maken van high-end kwaliteit-content voor kleine en (middel)grote bedrijven die zich willen onderscheiden en hun product(en) opvallend in de markt willen zetten.

Sinds 2011 ben ik zelfstandig fotograaf en ‘beeldmaker’ maar al van jongs af aan zit de fascinatie voor mooie en prikkelende beelden in m’n bloed. Na diverse omzwervingen in zowel het technische als grafische bedrijfsleven kwam ik tot de conclusie: “mooie beelden maken past me het best.”
Dat was het moment dat ik besloot voor mezelf te gaan werken en alleen nog maar werk te doen waar ik blij van wordt. Sinds een paar jaar heb ik me vrijwel volledig gericht op commerciële- en reclamefotografie en -video.

Ik raak nooit uitgeleerd en daag mezelf continue uit om nieuwe technieken eigen te maken en mee te gaan met trends, zonder mijn eigen handtekening en ‘look’ uit het oog te verliezen.

Benieuwd wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Laten we eens een kop koffie of thee drinken en het erover hebben. Kost je  niets, behalve een (half)uurtje van je tijd. 😉